Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
KezdőlapLegutóbbi képekRegisztrációBelépés


Isten hozott!

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Top posters
Nada
Receptek Sz_bal11Receptek Sz_koz11Receptek Sz_job11 
Skerina
Receptek Sz_bal11Receptek Sz_koz11Receptek Sz_job11 
Nóri
Receptek Sz_bal11Receptek Sz_koz11Receptek Sz_job11 
Cat
Receptek Sz_bal11Receptek Sz_koz11Receptek Sz_job11 
AlmosMaci
Receptek Sz_bal11Receptek Sz_koz11Receptek Sz_job11 
Liaram
Receptek Sz_bal11Receptek Sz_koz11Receptek Sz_job11 
JediKnight
Receptek Sz_bal11Receptek Sz_koz11Receptek Sz_job11 
cathy222
Receptek Sz_bal11Receptek Sz_koz11Receptek Sz_job11 
Kisbello
Receptek Sz_bal11Receptek Sz_koz11Receptek Sz_job11 
Yvain
Receptek Sz_bal11Receptek Sz_koz11Receptek Sz_job11 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (19 fő) Szer. 24 Márc. - 21:46-kor volt itt.
Statistics
Összesen 362 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: bollandi

Jelenleg összesen 2862 hozzászólás olvasható. in 65 subjects
Partnereink

Szavazó bannerek:





_________________


Copyright
Romy Pictures
All right reserved!
Minden jog fenntartva!

 

 Receptek

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Nada
Admin
Admin
Nada


Érdeklődési kör : Sok van
Hobbi : Ebből is van pár

Receptek Empty
TémanyitásTárgy: Receptek   Receptek Icon_minitimeVas. 11 Jan. - 18:31

A finom receptek topicja. Receptek 189520
Vissza az elejére Go down
AlmosMaci
VIP-tag
VIP-tag
AlmosMaci


Érdeklődési kör : keleti kultúra
Hobbi : írogatok

Receptek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Receptek   Receptek Icon_minitimeHétf. 12 Jan. - 13:56

Szombaton nem volt kedvem vacsorát főzögetni helyett pucoltam krumplit, elnegyedeltem, beledobáltam egy jénai tálba, megszórtam ételízesítővel, sóval, szalonnát daraboltam a tetejére, sajtot és vajat kapott még, majdbetettem a sűtöbe.Negyedóra alatt kész volt a vacsi. Nyammmm...
Vissza az elejére Go down
Liaram
Lelkitárs
Lelkitárs
Liaram


Érdeklődési kör : Biológia, környezetvédelem, orvostudomány, természettudományok
Hobbi : Természetfotózás, rajzolás (kézi, digitális), zene, éneklés, séta a természetben, állatok

Receptek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Receptek   Receptek Icon_minitimeVas. 29 Márc. - 21:52

Esti "nasinak" ajánlom a következő nagyon egyszerű receptet:

Csirkeszárny ketchupos-fokhagymás krémben sütve:
A krémhez egy pici olajat(egy kávés- vagy mokkáskanálnyi),ízlés szerint ketchuppal,fokhagymakrémmel és kevés cukorral,vagy még jobb ha mézzel elkeverünk,majd alaposan bekenjük vele a csirkeszárnyakat és megsütjük.Köret nem szükséges hozzá.Személy szerint imádom a krém édeskés-fűszeres ízét,érdemes kipróbálni:)
Vissza az elejére Go down
Liaram
Lelkitárs
Lelkitárs
Liaram


Érdeklődési kör : Biológia, környezetvédelem, orvostudomány, természettudományok
Hobbi : Természetfotózás, rajzolás (kézi, digitális), zene, éneklés, séta a természetben, állatok

Receptek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Receptek   Receptek Icon_minitimeVas. 12 Júl. - 23:39

Gyors,egyszerű és finom!Madártejet kedvelők figyelmébe ajánlom! Wink

Madártej szelet:

Hozzávalók:

-8 tojás
-25dkg porcukor
-3 csomag vaníliás cukor
-10 púpozott evőkanál liszt
-1 margarin kocka (250g)
-1 liter tej


Szétválasztjuk a tojások sárgáját és fehérjét.A sárgájához hozzáadjuk a vaníliacukrot,a porcukrot,és habosra (fehéredésig) keverjük.Ezután hozzá keverjük az előzőleg felolvasztott margarint és a lisztet,majd végül a kemény habbá vert tojásfehérjét.Ezután hozzáadjuk a liter tejet.Nem kell megijedni,az eredmény egy teljesen híg,madártej-szerű lé lesz,ezt kell egy magasabb falú tepsibe önteni (sütőpapírra,vajazásra nincs szükség),majd kb. 160 fokon egy óra hosszáig sütni.Ha felpúposodik,nem kell megijedni,mert normális jelenség.Ha kész,állni hagyjuk ameddig teljesen ki nem hűl,ezután-bármilyen hihetetlenül hangzik a kiindulási anyag halmazállapotából ítélve- szeletelhető lesz!

Az az érdekessége,hogy a "lé" alja meg fog keményedni,és tésztaszerűvé válik,míg a teteje túrószerű marad.Íze a madártejéhez nagyon hasonlít.Jó nassolást! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom





Receptek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Receptek   Receptek Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Receptek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: • Szárnyaló lelkek •-
Ugrás: